top of page

Suunnittelu

RSV:n arkkitehtisuunnittelu tarjoaa ratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin. RSV toimii pääsuunnittelijana rakennushankkeeseen ryhtyville, niin yksityisille kuin yhteisöillekin.

96420086_171651540969218_286311367154493

Arkkitehti- ja pääsuunnittelu

ARKKITEHTISUUNNITTELU

RSV:n arkkitehtisuunnittelu tarjoaa ratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin.

 

Asiakkaitamme ovat mm. ammatti-isännöitsijät, asunto-osakeyhtiöt, rakennusliikkeet, yksityishenkilöt ja yhteisöt sekä julkinen sektori. Toimeksiantomme koostuvat pienestä detaljisuunnittelusta suurempiin kokonaisvaltaisiin suunnittelukokonaisuuksiin.

Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Ammattitaitoinen arkkitehtisuunnittelu on hankkeen onnistumisessa avainasemassa, niin laadullisesti kuin taloudellisestikin. Suunnitteludetaljit perustuvat kokemukseen ja osapuolten tahtotilaan sekä erityisosaamiseen.

 

Monipuolinen ja pitkäaikainen yhteistyöverkostomme tarjoaa käyttöönne alan uusimman tietotaidon sekä modernin ajattelutavan. Meille tärkeitä suunnitteluarvoja ovat rakennusten kestäväkehitys, terveellisyys, turvallisuus.

20160522_131148.jpg

Elinkaariajattelussamme rakennusten pitkäikäisyys, esteettiset ratkaisut, ekologisuus sekä kustannustehokkuus nousevat prioriteeteissämme korkealle tilaajan toiveiden mukaan.

PÄÄSUUNNITTELU

Pääsuunnittelijan tehtävät rakennusprojektissa on määritelty pääsuunnittelun tehtäväluettelossa PS 01 (RT 10-10764).

Tehtäväluettelo sisältää tehtäviä, jotka voidaan johtaa Maankäyttö- ja rakennuslain pääsuunnittelijan vastuista. Tehtävät on ryhmitelty pääsuunnittelun toiminnallisten kokonaisuuksien mukaan, eivätkä siten noudata hankkeen päävaiheita.

Pääsuunnittelun päävaiheet:

  • Suunnittelun valmistelu- ja käynnistysvaihe

  • Luonnossuunnitteluvaihe

  • Rakentamisen valmisteluvaihe (rakennuslupa)

  • Toteutussuunnittelun ja rakentamisen valmisteluvaihe

  • Rakennusaikaiset tehtävät

  • Käyttöönottovaihe

  • Ylläpitovaihe

 

RSV toimii pääsuunnittelijana rakennushankkeeseen ryhtyville, niin yksityisille kuin yhteisöillekin. Toimimme eri rakentamisen osa-alueilla uudisrakentamisesta korjausrakentamiseen.

Pääsuunnittelijan valinta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa tuo lisäarvoa niin suunnitteluun kuin rakentamiseen, laadullisesti ja kustannustehokkaasti. Pääsuunnittelija on tärkeä työkalu varsinkin kertarakentajan työkalupakkiin.

bottom of page